Recepten met rode currypasta

Welkom in de wereld van frisheid, pit en aroma! Hier vind je heerlijke recepten die allemaal draaien om de rode currypasta van Stix & Curry  – gemaakt van kruiden, specerijen en rode peper en sjalot, die elke maaltijd tot leven brengen. Of je nu houdt van milde smaken of een echte spice-liefhebber bent, deze recepten laten je proeven hoe veelzijdig en verrukkelijk rode curry kan zijn.

Stix' Rode Curry met kip en komkommer

Curry met komkommer!? Dat was ook mijn reactie toen ik het voor het eerst voorgeschoteld kreeg in Thailand. Ik had een paar maanden ervoor een de documentaireserie Chef's Table gekeken op Netflix (echt een aanrader!) en daar maakte ik kennis met Bo Songvisava. Zij is een Thaise chef-kok en restauranthouder. Samen met haar man, chef-kok Dylan Jones, bezitten en exploiteren ze Bo.lan en Err; twee restaurants in Bangkok.

Lees meer »

Stix' Zoete Pindacurry

Stix' Zoete Pindacurry is een mild pittig en smaakvol gerecht met een Thaise oorsprong. Het is een combinatie van kokosmelk, pinda's en rode currypasta, waaraan verse kruiden en vlees(vervanger) wordt toegevoegd. 

Lees meer »